neděle 25. září 2011

Prague Fashion Weekend 2o11





Jenom takové rychlé overview co se událo přes víkend na fashion weekendu v Praze. Takže včera, tedy v sobotu 24.09.2011 byla přehlídka převážně českých a slovenských designérů, kteří se zúčastnili soutěže o NEW FRESH LOOK 2011 a o cenu 100.000 korun na látky aby mohli navrhnout novou kolekci pro příští ročník. Potom ve 8 byl Gala večer od Nina Ricci, který bohužel trval velice krátce. V neděli bylo mnoho dalších úžásných přehlídek, kde jsme mohli obdivovat nové kolekce na pozdim-zima 2011 a ve 4 hodiny odpoledna jakožto ukončující přehlícka byla přehlícka všech světových značek. Z této přehlícky pochází většina fotek, které v příspěvku uvidíte. Musím říct ze podle mého Gusta mě nejvíc oslnil Diesel a iBlues. Diesel měl moc hezkou streetovou kolekci denimu a iBlues krásné kabátky a jedny černé šaty.
Co pro mě bylo ale na druhou stranu zklamáním byla kolekce od Mareli a Liu.Jo protože si myslím, že obě značky mají úžasné kolekce podzim-zima, ale bohužel s ejim to buď nepovedlo skombinovat anebo mě přišlo, že neukázali to nejlepší. Ještě jeden highlight pro mě byla přehlícka Cavalliho, která měla desítky krásných šatů.

Naštěstí jsem měla místo v první řadě, takže jsem měla i dobrý výhled a musím říct, že to bylo místo, kde se kdekdo mohl tento víkend inspirovat. Nemyslím tím jenom z mola ale i z obecenstva, tolik stylových lidí na jendom místě, to se jen tak nevidí, příště budu líp připravená na street fashion. Tady máte něco málo ode mě a snad sem taky něco tamnějšímu 'stylu' přidala.
Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel

Diesel - favourite

iBlues

iBlues

Marela

iBlues

iBlues

Liu.Jo

Liu.Jo

Liu.Jo - favourite belt

Liu.Jo

Liu.Jo - favourite dress

Corneliani

Corneliani

Corneliani





By Obsession - red/black collection

DKNY bag, Zara Skirt

4 komentáře:

  1. Na PFW jsem nebyla,ale asi si stačí zajít prohlédnout samotné obchydy v Pařížské. Jinak moc hezký outfit, hlavně kabelka, ta to celé ozvláštnila :)

    OdpovědětVymazat
  2. tady vypadas naprosto uchvatne..skvele zvoleny outfit na tuhle akci.. :-)
    byla jsem taky, jenom v nedeli a moc me to teda neoslovilo, ale atmosfera v parizsky byla uzasna! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuju, no uprimne jelikoz jsem nebyla minuly rok tak jsem ocekavala neco trochu vic, ale konec koncu to takove zklamani nebylo :) Hlavne co se mi libilo, tak bylo videt tolik lidi co se zajima o modu na jendom miste!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...