pondělí 20. srpna 2012

Few days back


skirt: VINTAGE
pumps: STRADIVARIUS
top: TOPSHOP
necklace: H&M 


I když jsou teď 30-ti stupňová vedra a já si je dostatečně užívám v bazéně s nově objevenou zmrzlinou z děství, před pár dny tomu bylo jinak.  Jak jsem mohla zachovat alespoň trohu léta v outfitu a vyvarovat se zimě? Dlouhou sukní. Letos se na ně poprvé dostalo a já nemohla být spokojenější. Dlouhé sukně mi přijdou pohodlnější než ty krátké, elegantní a zároveň se dají nosit každý den. Co vy a dlouhé sukně? Líbí se vám i tyto celodlouhé sukně nebo vyznáváte jen ty asymetrické? 
A užívejte si ještě léto!


Even though we are now experiencing temperatures such as 30 degrees, and I’m fully enjoying the summer in the pool with my newly discovered ice-cream from childhood, few days ago it was completely different. How could I keep at least a bit of summer in my outfit and beware of cold? With a long skirt. For the first time this summer I got to wear it and couldn’t be more happy. Long skirts are comfortable, elegant and you can wear them everyday. What about you and your relationship towards long skirts? Do you also like these all long skirts or you rather prefer the assymetrical ones? 
And enjoy the summer!



5 komentářů:

  1. Tobě sukně prostě sluší,krásná ! :))

    zvu tě ke mně na Giveaway :)) http://ideasofaonedoll.blogspot.cz/2012/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. dlhé sukne sa mi páčia, no s mojou výškou sú mi všetky dlhé :/

    OdpovědětVymazat
  3. Dlouhé sukně mám ráda, ale zároveň i ty asymetrické. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa páčia dlhé sukne, ale ja osobne ich nenosím. Pomerovo k telu mám krátke nohy... Ale moja najlepšia kamarátka ich miluje! :). Je nízka, takže dlhé sukne predlžujú ;).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...