neděle 21. dubna 2013

Goodbye winter boots

top: LINDEX
skirt: PRIMARK
boots: LAZZARINI
accessories: H&M, OASAP
bag: LONGCHAMP 

Všechny podzimní/zimní boty jsou uklizené zpátky do krabic, kde budou čekat až příštího podzimu. Tohle je proto poslední post s teplejšími botami a teď už budou následovat jenom samé balerínky, sandálky a žabky. Vždycky se na tuhle změnu hrozně těším, protože se mi přes zimu nahromadila spousta nových letních bot a já na ně mohla zatím jen koukat. 
Od včerejška nás také najdete na Módní Unii, což je výběr českých a slovenských blogů. Funguje na stejném principu jako Google reader nebo Bloglovin', jelikož se na homepage vždycky objeví nové články ze všech blogů, které jsou její součástí. Pokud ji neznáte, tak se na ni určitě mrkněte, třeba objevíte další blogy, které by se vám mohly líbit: 

All of my autumn/winter boots are packed back in their boxes, where they are awaiting the next season. This is therefore the last post with warmer boots and now only ballerinas, sandals and flip flops will be appearing here. I always look forward to this change since I had managed to get few pairs of summer shoes during winter and the only think I could do was to look at them. 








5 komentářů:

  1. Pěkný outfit :-) sluší ti to!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ooo to je moc pekny outfit!!krasna sukne
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy by mě nenapadlo takhle spojit dva krajkové kousky, ale vypadá to vážně famózně! Určitě někdy něco podobného zkusím :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...