neděle 12. června 2011

We love summer











Since we had a week full of exams we had lack of time to do posts for our blog. Before exams, me and Gabi spent weekend at my house to do ‘maths’ it turned up into taking 800 pictures a day and eating, swimming and sun tanning. We made all random types of drink with peppermint, fruit and it all tasted really good! There were many good spots at my house for taking pictures and we took pictures only at few of those. We were also exchanging our clothes or we both took a picture in the same outfit, but the pictures I hope look unique 
anyway.


Jelikož jsme psali tento týden všechny testy a maturitu z češtiny, tak jsme neměli moc času bloggovat. Před tím než nám začal týden hrůzy tak jsme byli s Gabi u mě na baráku se učit matiku, ale pak z toho učení nějak sešlo a místo toho jsme nafotily 800 fotek denně, jedly jsme, dělaly jsme si drinky a opalovaly jsme se. Dělali jsme všechny možné drinky s mátou, ovocem a většinou to chutnalo moc dobře až tedy na jeden drink. Bylo mnoho dobrých míst na focení kolem, ale stihly jsme se vyfotit pouze na pár z těch míst. Taky jsme si vyměňovaly oblečení a nebo jsme se obě vyfotily ve stejném oblečení, ale doufám, že ty fotky vypadají unikátně i tak.









A combination of white shorts and blue lace shirt id a very playfull combination only the long sleeve is for summer a bit uncomfortable.

Kombinace bilých šortek a modrého krajkovaného trika od Guessu je taková hravá kombinace, trošku nepohodlný je ale ten dlouhý rukáv.





I also went to Sensation White in Prague, it was the best night of my life, so here's just one photo of my outfit which was very simple.

Také jsme byla na Sensation White v Praze a byla to ta nejlepší noc mého života. Tady je jenom ejdna fotka mého outfitu jelikož to bylo těžké něco nakombinovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...