úterý 15. listopadu 2011

Egham DAY °5


I believe photos speak for themselves. I felt as if I entered Hogwarts. The Victorian old building of Royal Holloway was enchanting, ultimately making this place my number one:) The town of Egham is more of a village, I've seen only a rail station, Italian Prezzo restaurant and sea food Loch Fynne, otherwise it was a pretty quiet place. But the University made such a remarkable impression. A combination of the traditional building with modern lecture theaters and the best accommodation so far. We stopped there on our way to London equipped with four wicked halloween cupcakes!!

Věřím, že tyhle fotky mluví samy za sebe. Bylo to jako když vstoupíte do Bradavic. Viktoriánská budova Royal Holloway byla okouzlující a okamžitě se umístila jako číslo jedna:) Město Egham je podle mě taková trochu vesnice, viděla jsem jenom nádraží, Italskou restauraci Prezzo a restauraci s mořskými plody Loch Fynne, jinak to bylo poměrně mrtvé místo, až na univerzitu, která na mě udělala neskutečně nezapomenutelný zážitek. Kombinace tradiční anglické budovy s moderními přednáškovými sály a nejlepším ubytováním zatím je opravdu nejlepší. Zastavili jsme se zde na naší cestě do Londýna se čtyřma šibalskýma cupcakama!








7 komentářů:

  1. to vypadá naprosto dokonale... vzdycky jsem si prala chodit na nejakou takovouhle univerzitu, ale uz jsem to asi prosvihla :D


    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky! a tá budova je ozaj skvelá, na takú univerzitu by som chcela chodiť ... :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) moc krasny to tam je, kousek od londyna ale zaroven hroznej klid:)
    :)

    OdpovědětVymazat
  4. I just can always repeat myself, i think i already told Vero. I love your style and your blog. You're beautiful!

    Lovelovelove Dilara

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...