pondělí 28. listopadu 2011

Poppy!

I know Remembrance Day was on 11th November but I got hold of the photos yesterday. Therefore I bring you my outfit from two weeks ago, when it was freezing outside even more than it is now and as the winter progresses we find it with Veru a bit harder to survive during shooting outside. I'm wearing my two favourite pieces of this autumn - brown leather jacket and brown leather shoes. What were your favourite pieces for autumn? And did you already decided on your Christmas wishlist? Mine is slowly filling up:)


/jacket: RESERVED, shoes: CAMPER, tee:HM, scarf: BERLIN MARKET/ Vím že Remebrance Day byl 11. listopadu ale teprve včera jsem se dostala k těmto fotkám. Takže tady je outfit starý 2 týdny, když byla venku ještě větší zima než teď (zdá se to jenom mně nebo je venku opravdu tepleji?) a s Veru jsme málem nepřežily v tom mrazu venku. Mám svoje oblíbené věci tohohle podzimu - hnědou koženou bundu a hnědé kožené botky. Jaké byly vaše oblíbené věci na tento podzim? A už jste se rozhodli co chcete k Vánocům? Ja už pomalu jo:)





5 komentářů:

  1. ja kozenou bundicku, kterou jsem si koupila na sklonku podzimu a tvrdohlave ji nosila prave v tech mrazech, o kterych mluvis :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, moc ti to sluší a to listí kolem tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi pekný outfit :) ja som si dnes pripísala k Vianočnému listu žehličku na vlasy, keďže moja sa na mňa ráno akosi nahnevala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuju moc za pochvaly:)
    Kozeny bundy sou zavislosti i v takovyhle zime!:D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...