pátek 2. prosince 2011

Falling leaves


/shirt: VINTAGE, tube scarf: HM, accessories: MARC B, HM, SWAROVSKI/

This is the most comfortable shirt I've worn in a while, combined with leggings, gold chain belt and high boots it's the best outfit for a day when you only want to go to bed again. Also I've seen the movie 'In Time' this weekend and it was so well played, with great theme and great overall I'd go and watch it again. AND I finally made time to watch Victoria's Secret 2011 fashion show with Nicki Minaj, Kanye West and Maroon 5. Take a look, it brightens up your day a lot!:)




 Tohle je nejvíc pohodlná košile, kterou jsem na sobě za poslední dobu měla. V kombinace s legínama, zlatým řetízkovým páskem a kozačkami je nejlepší pro den kdy jediný co si přejete je se zachumlat zpátky do postele. Taky jsem viděla film Vyměřený čas a byl výborně zahranej, s originálním tématem a celkově výborný, že bych na něj šla klidně ještě jednou. A taky jsem měla konečně čas se podívat na Victoria's Secret 2011 fashion show s Nicki Minaj, Kanye West a Maroon 5. Podívejte se a zlepší vám to o sto procent náladu!:)

3 komentáře:

  1. nie som na divoké vzory.. ale táto blúzka je fakt krásna :) inak pozývam ťa na môj blog kde stále prebieha giveaway aj o pravý líščí chvostík :) http://kristinafox.blogspot.com/2011/11/vianocny-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. obdivujem ťa, že fotíš vonku aj v zime :) košeľa je veľmi pekná :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...