čtvrtek 9. února 2012

We're gonna take a ride around the town


It has been snowing all day and temperatures doesn't seem to be increasing in a near future. It became therefore impossible to take pictures of outfits in -20°C (no we are not suicides :D). These are about two weeks old and I'm wearing the most comfortable dress/blouse I own from Topshop:)
In the last post I posted few pictures from instagram and I've been asked for my account, here it is, so follow!!
/
Sněžilo celý den a teploty nevypadají, že by měly v blízké době stoupat. Proto se pro nás stalo nemožné fotit aktuální outfity v -20°C (ne nejsme sebevrazi:D) Tyhle jsou asi dva týdny staré a mám na sobě nejvíc pohodlnou blůzku/šaty z Topshopu:)
Do minulého postu jsem vložila pár fotek z instagramu, takže tady je můj zbrusu nový účet:))

Also St.Valentine's Day is approaching and we are all used to giving and getting gifts on this day. Therefore we decided to prepare for you another giveaway starting on 14th February. To give you a hint at least of the color,  here it is and guess what it is in comments!:) 
/
A taky se blíží Svatý Valentýn a všichni jsme zvyklý dárky dostávat a dávat. Takže jsme se taky rozhodly uspořádat novou giveaway, která začne 14. února. Abyste se měli na co těšit, tady je nápověda alespoň barvou, tak hádejte a pište tipy do komentářů!:)




5 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...