čtvrtek 22. března 2012

high waist shorts!:)



/shorts:HM, blouse:VINTAGE, bag: WAREHOUSE, sunnies:GUCCI, bracelets:HM, flats:HM/
I bought these shorts in winter in H&M and I just can't get enough of them. They're comfy, length is acceptable and recently I like skirts and shorts to be high waist, what more do I need?
Today we went to the Mango shopping event, and on our Facebook page, you could have already seen a sneak peek of what we found. Veru will tell you tomorrow more about the whole event and our favourite picks.For me the event was too hectic and crazy, too many women running around with tons of clothes in their hands, ready to step on your feet only to get the dress in the right size and color.
I will have a pretty busy weekend, on Saturday I'll be celebrating my 18th birthday therefore a pretty full schedule is waiting for me:) What are your plans for the weekend?

Koupial jsem si tyto šortky v zimě v H&M a nemůžu se jich dostatečně nabažit. Jsou pohodlné, dlouhé akorát a poslední dobou potřebuju mít sukně a šortky do pasu, co víc bych si tedy mohla přát?
Dneska jsme šly na Mango shopping event a na naší Facebook stránce jste už mohli vidět ukázku toho co jsme našly. Veru poví zítra víc o celé události a o našich oblíbených kouscích.Pro mě byla událost moc hektická a šílená, všude bylo hrozně moc ženskejch připravenejch vám dupnout na nohu jen aby dostaly šaty ve správné velikosti a barvě.
Mám před sebou pěkně plný víkend, jelikož v sobotu budu slavit 18.narozeniny takže mám pořádně napěchovaný rozvrh:) Jaké máte vy plány na víkend?


 



7 komentářů:

  1. šortky jsou bezvadný, moc ti sluší :) já na víkend plánuji zajet do Prahy na nákupy, takže už se nemůžu dočkat ! mimochodem předem přeji všechno nejlepší k tvým narozeninám !! :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to slusi!ja sortky nosim jen v lete
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ty šortky jsou parádní!
    ..do těch náramečků jsem se zamilovala

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší! Já nosím šortky spíš v létě.

    OdpovědětVymazat
  5. milujem kombinaciu kratkych sortiek s ciernymi silonkami. vyzera to fakt super!!!

    AndreaZ

    OdpovědětVymazat
  6. Love your smile, love your style..... and I love those shorts...... must have them
    I"m an american guy traveling through Europe this fall.....13 years in ballet, and a lover of all fashion.
    I am adoring your style of shorts over tights......... my new friends over here have encouraged me to try the style myself....
    I know, I"m a guy.... but being in ballet for years, I'm used to prancing around in tights...and I have very long hair...and I'm quite small....so I think that many people who see me wearing tights and shorts just think I"m a girl.....
    It's cool...I'd rather be fashionable and love how I look than try to fit in as a "guy"/
    I promise to follow your blog... you're so stylish, but also I think you're very pretty.
    Jayme

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...