pátek 27. dubna 2012

Summer sandals

Co vy a plastové "gumové" sandálky v létě? Já zvažuju koupi jedněch z těchto tří. Jen nevim které, takže radu:) A chci se zeptat, jestli vám byly pohodlné nebo ne. Všechny jsou od už zmíněné značky Kurt Geiger, která opět nezklamala a předvedla špičkovou kolekci letní obuvi. Mají i spousty jiných sandálků všech barev od gumových až po kožené, tak pokud máte čas tak se můžete pokochat na: http://www.kurtgeiger.com/ Hezký prosluněný pátek!

What about you and plastic "rubber" sandals in summer? Im thinking of buying one pair of these three. I just dont know which ones, so give me your opinions:) And I wanted to ask if you own a pair of rubber sandals, whether they are comfortable or not. All of these are from already mentioned brand of Kurt Geiger, which didnt disappoint me again and showed off with a wonderful collection of summer shoes. They have a lot of other sandals made from rubber to leather, so if you have time take a look at http://www.kurtgeiger.com/ Have a nice sunny Friday!
Lipsy Felicity Women Brands Shoes Summer Lipsy Flat Sandals
FELICITY - LIPSY - £25.00
Carvela Kurt Geiger Kiki Women Brands Carvela Kurt Geiger Shoes Summer Flat Sandals
KIKI - CARVELA KURT GEIGER - £45.00

Miss KG Madison Women Brands Miss KG Shoes Summer Flat Sandals
MADISON - MISS KG, £25.00

11 komentářů:

  1. vybrala bych si ty druhé, ty krémové vypadají jako kdyby jsi na noze nic neměla.. a jinak gumové sandálky a žabky jsou super!! mám dvoje a nemůžu si je vynachválit, i když s pohodlností to není až tak úplně nejlepší... hodně mě z nich bolí paty, protože jsou poměrně tvrdé :/

    OdpovědětVymazat
  2. jsou krasne..ale mam ten typ jako jsou ty druhe a treti a na chozeni to moc neni :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mam jedny plastove zabky a su velmi nepohodlne :/ ked su mokre tak sa v nich neda apsolutne chodit a zistila som to, ked ma raz v meste zastihla letna burka :) a ked nie su mokre, tak zase vydavaju cudne zvuky, take ked sa trie koza o gumu :P ale kazdopadne su strasne pekne a maju krasne farby tym, ze gumene :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny jsou krásné a za tu cenu bych se nebála je pořídit. kdyby dřely, někomu je věnuješ nebo zastrčíš do botníku.

    Vzala bych si ty první, protože mašličky miluji. Ale hlavně i když se mi líbí ten typ sandálky, mám vyzkoušeno, že se mi na mojí noze nelíbí, přijde mi taková odhalená, necítím se v tom. Na ostatních se mi to líbí moc, ale sama si je nepořídím.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...