čtvrtek 12. dubna 2012

Unpacking



/skirt:FOREVER21,top:BERSHKA,tights:H&M/
Packing is one of my favourite parts when it comes to holidays. You're looking towards the vacation and everything is still ahead. You pack random stuff that comes to your hand, then you pair them at the place and various creations come out. On the contrary unpacking the suitcase with worn clothes is not that pleasant activity for me. It's a final end to the holiday and the sign I need to get back to normal life. I just unpacked from Solden, putting my snowboard and ski's right to the back of the storeroom. Luckily there are still 3 days of holidays left to do some Prague shopping, partying, cinema visit  and relaxing. What you're gonna be up to this weekend?:)


Balení je oblíbená součást přípravy na prázdniny. Těšíte se na dovolenou a všechno máte před sebou. Sbalíte náhodné věci, které vám příjdou pod ruku a pak je na místě zkombinujete a skončíte s úplně nepředvídatelnýma kombinacema:) Na druhou stranu, vybalování kufru s nošeným oblečením si vysloveně neužívám. Je to pro mě finální konec dovolený a znamení, že se musím vrátit do normálního života. Právě jsem si vybalila ze Soldenu a zaklidila snowboard a lyže dozadu do komory. Naštěstí mám ještě 3 dny prázdnin abych si užila nějaký to nakupování v Praze, odpočívání, párty a kino:)  Co budete dělat vy tenhle víkend?:)



7 komentářů:

  1. Já taky nesnáším vybalování, hodím to vdycky všechno do prádla :D Jinak ti to sluší, a tu modrou sukni mám taky pokud je z TW :))

    OdpovědětVymazat
  2. strašne ti to na tých fotkách pristane :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krasna si tu, tie pancusky sa mi pacia velmi!

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné kousky + skvěle nakombinované = perfektně povedený outfit ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit a nádherné fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  6. krásné punčochy, http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...