sobota 5. května 2012

THE blazer

/blazer:HM, shoes:ZARA, sweater: ZARA, skirt: FOREVER21/

I've had this blazer for a year and it turned into a must have of my wardrobe. Even a simple outfit of a tube skirt and black sweater can be turned into an elegant look. Recently I keep having a feeling I need a colorful blazer for the summer. Is it going to be pink, mint or orange? What colour would you choose?

Mám tohle sáčko přes rok a za tu dobu se stalo nezbytností pro můj šatník. I jednoduchý outfit jako je úzká sukně a černý svetřík se může změnit v elegantní. Poslední dobou mám pocit že budu potřebovat nějaký barevný sáčko na léto. Bude to růžová, mint a nebo oranžová? Jakou barvu byste si vybrali?






6 komentářů:

  1. Super:ú líbí se mi hlavně ta sukně:))

    OdpovědětVymazat
  2. Ja osobne na barvy moc nejsem,drzim se spis klasickych barev,ale kdyz uz,tak asiii...ruzovy;) A chci tvoje nohy,prosiiim:))

    OdpovědětVymazat
  3. Bez sáček a blazerů to nejde!:) Tohle je moc hezký kousek. Co se barev týče, já bych chtěla nějaké hezky zelené, ale taková teď zrovna v obchodech nejsou. A když už narazím na něco podobného, je to z podivné hadroviny nebo teplákoviny. Ale v HM jsem viděla jedno krásně sytě modré. Veronika

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je PECKA!! dokonalá kombinace barev i kousků, vypadáš opravdu úžasně ;))

    OdpovědětVymazat
  5. gabčo jseš kočka!! a máš super nohy :)

    OdpovědětVymazat
  6. si krasna:)
    http://bloomingflowers-ika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...