středa 30. května 2012

Surprises!



/dress: GOLDIE LONDON, wedges: ZARA, necklace: H&M/

Ano, to je přesně co vás hodně čeká! Máme s Verčou zatajenou jednu spolupráci, mně dnes přišel balíček s vůní na otestování (mezitím můžete hádat jaká to je), objednala jsem si nějaké doplňky u romwe.com, udělala si malou radost minulý víkend v obchodech a navštívila Prague Food Festival. Takže bude new in velmi brzo. Mezitím tyhle asymetrické oranžové šaty z Londýna s mými nejpohodlnějšími podpatky! Taky máte klínky jako nejpohodlnější boty na podpatku?

Yes, that is exactly what you should be waiting for! We have together with Verča one still secret collaboration going on, I received today a package with a perfume for testing (you can guess which one it is in the meantime), ordered a jewellery package at romwe.com, bought myself little treats over the weekend and visited Prague Food Festival. Therefore new in posts are coming very soon. In the meantime here I have the asymetric dress from London with my most comfortable heels! Do you also consider wedges as the most comfortable version of heeled shoes?





12 komentářů:

  1. Pěkné šatičky. :) A nebudeš psát recenzi náhodou na Elite?

    OdpovědětVymazat
  2. Uzasny saticky!! :)

    www.ivetsperspective.blogspot.com
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou dokonalý:) Oranžová ti hrozně sluší:))

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou perfektní! Krásně jsi je doladila bohatým šperkem a botky vypadají taky báječně ;)

    OdpovědětVymazat
  5. take hadam ze to bude vune od elite model look

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty skvělá barva, moc hezký střih! A ten náhrdelník obdivuji už po několikáté:) S klínky ale nesouhlasím, já v tom prostě neumím chodit.. jako bych měla na nohách kopyta. Takže si je nepořizuju. Na vůni jsem určitě zvědavá... Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za náhrdelník!
      Určitě to není úplně jak balerínky, ale zkus si vyzkoušet několik různých párů a klidně i s nižším klínkem. Bude se ti v nich líp chodit a věřim že najdeš taky svůj pár:)

      Vymazat
  7. Pobíhám většinou buď v sandálkách s podrážkou nebo v klasických lodičkách, které mi připadají pohodlnější (a to je divné, protože všichni mi neustále tvrdí jak jsou klínky lepší a já se v nich můžu přizabít:)). Kdy hodláte zrecenzovat tu vůni? Jsem nedočkavá. Veronika

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...