neděle 29. července 2012

Ballerina bun


dress, necklace: H&M 
shoes: MIXER
bag: ZARA

Dlouho jsem se snažila zjistit, jak se dělá takhle pořádně velkej drdol, kterej nepadá a vydrží všechno. Ať už jsem ho viděla na fotkách, na holkách na ulici nebo i na kamarádkách na baletě, chtěla jsem ho umět taky. Speciálně tlustá gumička z H&M byla za tím vším. V letních dnech, když potřebuju přežít cesty tramvají na Pohořelec je drdol největším pomocníkem. Taky radši nosíte v létě vlasy v culíku nebo v drdolu? 

I was trying to discover for a long time, how can you make a really huge bun, which stays no matter what. I've seen it on photos, on girls on the street or my friends at ballet classes were wearing it and I knew I have to learn how to do it. One special elastic band from H&M had done the work. During the summer days, when I have to survive the tram in Prague, the bun is the biggest helper. Do you also rather wear hair in bun and ponytail in the summer? 

7 komentářů:

  1. už nic jinýho nenosim, využívam, že mam na to po x letech zas dost dlouhý vlasy...ale jenom z vlastních vlasů, nějak jsem těm gumičkám/ponožkám:D nepřišla na chut...resp. se možná bojim, že bych si to stejně neuměla nasadit

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  2. slušíí ti to a drdoly nenosím, protože nedokážu prostě za boha udělat ten správnej :D

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to hodně dobře, asi si tu gumičku taky pořídím ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. me se to taky strasne libi, i jsem nekde nasla navod jak to udelat se starou ponozkou (:D) a slo to :) akorat mi neslusi drdoly, takze si toho moc neuziju... ale tobe to sekne!

    http://www.ivetsperspective.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho nosím také ráda, ale nejraději nosím vlasy rozpuštěné i v létě. A ty šaty jsou pěkné, sluší ti. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné šaty :)
    A ano, pokud je vedro, tak je culík nebo drdol tou nejlepší volbou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Drdoly v horku jsou to jediné, co mi pomáhá přežít:) Ale tady tenhle neumím, já vždycky nějak jen smotám ty své, takže takovéto uhlédnosti nedosáhnu... Veronika

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...