pátek 27. července 2012

Erhartova cukrárna

Když je léto, má člověk čas na obcházení kaváren, cukráren, barů a restaurací až přesmoc. Takže jsem konečně zavítala do Erhartovy cukrárny na Vinohradské. Byla jsem tam před první hodinou autoškoly, takže bylo třeba ten strach-stres zahnat nějakejma mňamkama! Zvítězila zázvorová limonáda, marcipánový dort s pistáciovým krémem a broskvovo-malinovo-tvarohový dort. Dortíky dávají velké a moc dobré:)
Jako jedna z mála cukráren v Praze taky nabízí makronky všech možných příchutí (když jsem tam byla, měli jich asi 7:)) Znáte tuto cukrárnu a nebo která jiná v Praze stojí za návštěvu?



10 komentářů:

  1. ty dortíky vypadají nádherně! určitě bych si tam vybrala:) v Praze bohužel žádnou cukrárnu neznám, ale až tam pojedu tak bych do nějaké pěkné ráda zašla:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo vypadá to skvěle.Kolik tam stojí dorty?
    Já mám ráda Světozor a cukrárnu Kamel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to první cukrárna v který jsem to viděla, ale prodávají dorty na váhu, takže tyhle vyšly na asi na 39 a 45 :)

      Vymazat
  3. Tak ty vypadaji senzacne, hned bych si dala, a s karamelovym caffe latte, nebo s Videnskou kavou, mmmm...
    http://jeannyrouge.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to moc dobře. :) Díky za tip, alespoň vím, kam zajít, až budu v Praze.

    OdpovědětVymazat
  5. Kolem této chodím každý týden několikrát, ale ještě jsem se do ní nepodívala. A to jsem zatím četla převážně skvělé recenze! Moc hezké fotky! Veronika

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá cukrárna je samozřejmě Myšák ve Vodičkově ul., ale jak psali výše, Světozor je taky boží. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dort vypadá naprosto báječně. Docela bych ráda doporučila ještě cukrárny sítě Hájkových. Třeba na Smíchově naproti nádraží nebo v Michlích v BB Centru. Jako je de facto jedno ,co si tam člověk dá, protože to jsou všechno skvělé pecky. V létě jejich vynikající zmrzlinka, v zimě ovocné košíčky - podívej sama http://www.cukrarna-hajek-hajkova.cz/vyrobky/kosicky/. Opravdu to stojí za návštěvu. Když ke mě dojede návštěva do Prahy, tak je mi předem jasné, kde si zamlsáme :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...