úterý 31. července 2012

Budapešť?


top: ZARA
skirt, necklace, sunnies: H&M 
bag: WAREHOUSE

Mezitím co sleduju olympiádu, chodím na poslední dny do práce a snažim se si namluvit, že nemám měsíc prázdnin za sebou, se hrozně těšim na první a asi poslední výlet během těchto prázdnin. Tentokrát to u nás vyhrála Budapešť. A vzhledem k tomu, že hodně lidí už v Budapešti bylo, a já věřím, že i někteří z vás, chci se zeptat na nějaký tipy kam jít, jak se vám tam líbilo atd. Děkuju! 

I'm watching Olympics, attending the last days of my internship and trying to convince myself, that I don't have a month of holidays behind me and mostly looking forward to my one and only trip during these holidays. This time Budapest won the poll. Regarding the fact, that many people were already in Budapest and I believe that someone amongst you was there too, I want to ask for any tips, suggestions you might have. And of course whether you liked the city. Thanks! 



6 komentářů:

  1. Tak já jsem v Budapešti nebyla. Užij si to tam!
    A outfit super :)

    OdpovědětVymazat
  2. užij si to v Budapešti, taky bych se tam jednou chtěla podívat :)
    jinak moc ti to sluší ! máš bezvadný náhrdelník.

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý outfit! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná kombinace, moc ti to sluší! Líbí se mi jednoduchý top spolu s masivnějším náhrdelníkem. :)
    V Budapešti jsem zatím nebyla, ale přítel už několikrát ano, takže už vím, co navštívím až tam pojedeme. Určitě to bude tradiční trh, delfinárium a tropicarium, pak klasiky Řetězový most, Rybářská bašta a další pamtáky. A určitě si přivez pravou maďarskou čabajku. :) Jinak v Maďarsku je levno, takže určitě nevynech nějaký shopping. :)

    OdpovědětVymazat
  5. amazing outfit and style :)
    love it all :)

    tamaritza.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...