neděle 18. listopadu 2012

November beauty part

featuring:
O.P.I. Nail Lacquer (A qui bit of red)
Maybelline Lasting Drama Gel Eyliner (Black)
Yves Saint Laurent Touche Éclat (3)
Lady Gaga Fame perfume 

Moje listopadové must-have, které používám téměř každý den.
Červený lak OPI mi vyhovuje svojí zasychávací rychlostí, takže si zvládnu nalakovat nehty klidně i během 5 minut, když čekám než mi začne hodina, nebo před odchodem z domova klasicky nestíhám. Červenou barvou nikdy nic nezkazíte a hodí se téměř ke všemu, proto jej také nosím neustále u sebe, narozdíl od jiných výrazných barev.
Gelové oční linky od Maybelline používám už asi měsíc a nemůžu si je vynachválit. I když mi ze začátku přišla jejich aplikace pomocí štětečku složitá, zvykla jsem si a za odměnu se mi dostávají nerozmazatelné oční linky, které vydrží celý den. Rozhodně je teď preferuji před tužkou nebo tekutými linkami. 
YSL Touche Éclat jsem si chtěla pořídit dlouho a návštěva Paříže rozhodla. Začala jsem ho každodenně používat na konci října, jelikož se zvýšil můj deficit spánku a já potřebovala něčím zamaskovat kruhy pod očima a občasné chybky na pleti. Aplikace štětečkem je snadná, rychlá a hezky rozzáří a poopraví obličej:)
Nakonec Lady Gaga Fame parfém se mě drží a bude držet asi dlouho. Nejenom že je ho 100ml, ale jeho intenzita a sladká vůně orchidejí je neodolatelná. Občas se stává, že parfémy od celebrit jsou obyčejné a nijak nevýrazné, tenhle parfém je vyjímkou a opravdu za to stojí. A ano mění se v neprůhledný a nedělá žádné skvrny:)
Jaké jsou vaše oblíbené produkty tento měsíc?

2 komentáře:

  1. Ta voňavka je skvělá,když jsem si kní čuchla naprosto jsem se zamilovala.Myslela jsem že to bude nějaká divoká vůně prostě styl Gaga.Ale opak byl pravdou,je skvělá:D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...