neděle 13. ledna 2013

Wella


Ve čtvrtek jsme šly na akci ve Wella Studiu v Karlíně a nevěděly jsme co přesně čekat. Ale nakonec jsme byly velmi pěkně překvapené a užily si prezentaci nových výrobků. Mě se zamlouvá řada Repair, jelikož mám poměrně hodně zníčené vlasy, které potřebují pečlivou péči. Zaujala mě ale taky řada Hydro, která hydratuje vlasy a obnovuje rovnováhu vlhkosti vlasů. Hlavně jsme se ale naučily přesný postup toho jak si udělat pořádné vlny, které vydrží. Já nevím jak vy, ale já mám s vlnama neustálý problém. Nikdy mi nevydrží déle než dvě hodiny, a vždycky než někam stihnu dojít tak zmizí. Teď když vím postup krok po kroku tak se nemůžu dočkat až to vyzkouším a třeba se vším tím tužidlem, lakem a kartáči se mi konečně podaří vytvořit pěkné vlny. A všechny tohle učení bylo doprovázeno výborným cateringem a usměvavými modelkami:)



3 komentáře:

  1. To vypadá skvěle! Doufám, že se s námi podělíte o ten postup na vlnky, taky mám s něma neustálý problém, že čapnou po pár hodinách.

    OdpovědětVymazat
  2. hm...ten catering vypadá mnamozne :D dřív jsem dělala modelky na takových akcích (ale ne tak hezké jako je ta na fotce :D), tak doufám, že se někdy zúčastním i z druhé strany, vypadá to zajímavě! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to super, aj ja by som raz niekam takto chcela ísť a mala možnosť spoznať skvelých ľudí...

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...