neděle 24. února 2013

- Sunday beauty - L'Occitane Cleansing Foam

Dostupná ZDE

Už párkrát jsme psaly o produktech, které nás zaujaly nebo je konstantně používáme a nedokážeme si bez nich představit náš život. Rozhodly jsme se z těhle článků udělat pravidelnou věc. A proč zrovna v neděli? Protože v neděli máme aspoň trochu času pro sebe a nikam nespěcháme:) Prvním produktem, který vám ukážeme bude Immortelle Brightening Cleansing Foam od L' Occitane. Dostala jsem jí od přítele k Vánocům, protože jsem dlouho hledala nějakou pěnu nebo micelární vodu, která by se vypořádala s mojí smíšenou pletí. Už jí používám dva měsíce a jsem nadmíru spokojená. Stačí jednou stlačit pumpičku a pěna vám vystačí na vyčištění obličeje od make-upu a nečistot. Nanáší se na zvlhčený obličej a po chvilkové masáži se oplachuje. Poté mi zanechává pleť velmi jemnou, nevysušenou, čistou a barevně sjednocenou (zbavíte se začervenání!). Nejsem si jistá, jestli ji úplně prozáří, ale na někom to třeba bude fungovat ;) Jako bonus voní hezky po květinách a citrusech. 
Myslím si, že teď už se nikdy nevrátím k pleťovým a micelárním vodám a zůstanu u téhle šikovné pěny. Co vy používáte, vodu nebo pěnu?:)


6 komentářů:

  1. ja používam micelárnu vodu od Avene. táto pena ma však veľmi oslovila. asi ju vyskúšam :) ďakujem za tip.

    http://www.ivyforte.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. L'Occitane je přírodní kosmetika nebo tak napůl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlavní substance má přírodní, ale ke konzervaci, aby produkt vydržel používají laboratorní prvky:) rozhodně ale nejsou škodlivé

      Vymazat
  3. L'Occitane můžu, i když ne všechny jejich výrobky mi voní :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tahle pěna nemá až zas tak silnou vůni jako některé jejich přípravky, takže věřím, že to nebude u tohoto produktu problém:)

      Vymazat
  4. uz som penu na odlicovanie skusala ale nejak sa mi to neosvedcilo, ale Loccitane zboznujem :)
    pozyvam ta na moj blog :O)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...