čtvrtek 23. května 2013

Get the flowers on your jeans

wedges: ZARA
jeans, necklace, sunnies: H&M 
top: LINDEX
bag: LONGCHAMP
jacket: PULL AND BEAR

Nikdy jsem nenosila moc kalhoty a už vůbec ne džíny, ale postupně jsem se naučila je nosit a teď je možná i preferuji před šaty a sukněmi. Přece jenom jsou více pohodlné a na úterní pobíhání po městě a vyřizování posledních věcí ve škole před prázdninami to byla perfektní volba. Jenomže jak jsem k džínům nikdy moc netíhla, nemám jich doma moc a nebo mi už nesedí. Odkud máte opravdu výborně padnoucí džíny, které vydrží a jsou pohodlné?:) 

I've never worn pants or jeans that much before but gradually I grew to like them. And actually I even prefer wearing jeans rather than skirts or dresses. After all they are much more comfy and for my Tuesday's city adventure and last bits of getting-rid-of-school before summer things, it was a perfect pick. However as I've never been a jeans type person, I don't have many of them at home or they don't fit me anymore. Where do you usually get jeans that fit and remain their color, shape and are comfy?:)


7 komentářů:

  1. Perfektné topánky, top a náhrdelník! Úžasné! Ja mám rifle tak zhocikade. :D Aj z New Yorkeru mam troje a celkom dobre mi padnú. Jedny z Gatu a aj z nejakých čínskych obchodov keď nádjem nejaké, čo sa mi zapáčia.. jedny mám také potrhané..druhé už mám dlho, ale celkom ich mám rada.. a jedny ešte z čísnkeho nové, ktoré sú celkom také elastické, takže dobre sedia :D.. no ja to mám tak rôzne..
    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký outfit!:) Hlavně se mi líbí ta bunda!;)

    OdpovědětVymazat
  3. náhrdelník je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý outfit, hlavně top :)

    OdpovědětVymazat
  5. super pohodový outfit! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...