úterý 11. června 2013

White backless dress

dress: ZARA
clutch, vest: LINDEX
pumps, accessories: H&M

Jestli nás sledujete na instagramu, mohli jste si všimnout několika fotek, kde jsme byly načesané, měly slavnostní šaty a podpatky. Na konci května jsme udělaly velkou čáru za střední školou, když jsme dostaly diplomy na ceremonii v Lichtenštejnském paláci v Praze. A já jsem se teď konečně dostala k tomu vám ukázat šaty, které jsem si na tuhle slávu vybrala. Šaty jsou ze Zary a učarovaly mě právě tím minimalismem, bílou a volnými zády. Představovala jsem si přesně takovéhle šaty, takže když jsem je v Zaře uviděla, neváhala jsem ani minutu. Bohužel se nám počasí úplně nevydařilo, takže jsem využila jednoduchou kožešinovou vestičku z podzimní kolekce z Lindexu. 

If you're following us on instagram, you could have seen few photos where we had pretty hair, festive dresses and high heels. In the end of May we made a thick line behind our high school studies, when we received our diplomas at a ceremony at Lichtenstejnsky palace. And I finally have gotten to the point when I can show you the dress I wore. The dress is from Zara and I was blown away by the minimalism, whiteness and the way how it is backless. Of course I have some imagination of how the dress should look like, therefore when I saw this one at Zara, I didn't hesitate for a second. The weather however wasn't cooperating with us, so I got to wear a simple fur vest from the A/W collection from Lindex. 

9 komentářů:

  1. nesledujem to tu dlho, ale čím ďalej tým to tu viac milujem. a tvoj štýl. šaty sú presne podľa môjho gusta a ty si nádherná.

    OdpovědětVymazat
  2. ty si tak krasne stihla....loooove x

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné šaty :)

    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. krásné šaty, super výstřih na zádech! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ty šaty jsou dokonalý!!! ten výstřih je super :) akorát se mi k tomu moc nelíbí ta vesta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju:) bohuzel byla zima, takze jsem potrebovala nejaky prehoz pres sebe abych na zahrade nezmrzla:/

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...