středa 17. září 2014

Bits and pieces from Unique Fashion Week

These snaps were taken at the recent Unique Fashion Week in Prague. We visited the press conference before its opening as well as many fashion shows and fashion talks during the weekend. It was also our last opportunity to spend quality time together before heading back to the United Kingdom. Even though we are both looking forward to the second year, the time we get to spend together in Prague always flies by very quick. It was also a special moment for us, as we have been visiting fashion weeks and fashion events since the creation of our blog and this reminded us of how strong of a strong bond have we build over the past couple of years.
The pictures bellow are taken from shows of the following brands: French Connection, Karen Millen and Beata Rajská. I hope you will enjoy them and you can look forward to more posts from England.

Následující fotky jsou z nedávného Unique Fashion Weeku. Navštívily jsme tiskovou konferenci před zahájením fashion weeku a pak také plno přehlídek a fashion talks během víkendu. Byla to také naše poslední možnost aby jsme strávily společný čas před odletem do Anglie. Tento fashion week také bereme jako speciální moment, jelikož díky blogu jsme začali chodit na různé přehlídky a tiskové konference a tato událost nám připoměla jak silné pouto jsme si s blogem vytvořily během těch pár let co bloggujeme.
Fotky jsou z následujících přehlídek: French Connection, Karen Millen a Beata Rajská. Doufám, že se Vám fotky líbí a můžete se těšit na více postů z Anglie.


6 komentářů:

  1. kolekce od Beaty Rajské mě zaujmou skoro vždycky, moc pěkné :) hlavně šaty od ní jsou super.

    OdpovědětVymazat
  2. vau tie šaty vyzerajú skvelo :) a táto kolekcia vyzerá super

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, máš ráda výzvy? Pokud ano, tak se neváhej zapojit do jedné na blogerky.cz http://www.blogerky.cz/exkluzivne/snowbitch-cz-vyzva. Výzva končí 24.11.!

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak tato kolekce se opravdu vydařila! :) Do té černé krajkové halenky jsem se zamilovala! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Muselo to být úžasné :) pěkné fotky. Kolekce se mi líbí!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...