sobota 23. dubna 2011

Animal tights mania


It is animal tights season! Since the wether fluctuates a lot, the mornings are colder and afternoons warmer and therefore I think the perfect conbination for your outfit is to take tights, and you'll feel comfortable through the day. Cavalli had the animal pattern tights collection amazing for autumn/winter 2010. This trend continues for this brand for spirng/summer collection 2011. Check it out!

Je sezóna punčoch se zvířecím vzorem. Jelikož se počasí mění hodně rychle, rána jsou studenější a odpoledne teplejší, tak si myslím, že je nejlepší si vzít svůj outfit s punčochama a budete se cítit pohodlně celý den. Cavalli měl úžasnou kolekci se zvířecími vzory pro podzim/zimu 2010. Tento trend v této značce pokračuje i v kolekci jaro/léto 2011. Koukněte se na to!






I was fully inspired, so I bought leopard tights. I've tried to combine them with simple black dress and a flower belt. Another idea I think would look good, is to wear them with 3/4 pants and simple flats. I'll try that in the following week and post how will it look like! Here's my first shot.

Já jsem byla plně inspirovaná, takže jsem si koupila leopardí punšochy. Zkusila jsem je zkombinovat s jednoduchýma šatama a květinovým páskem. Co mě také napadá, tak je, že by to vypadalo hezky s 3/4 kalhotama a jednoduchýma balerínkama. To vyzkouším v přístím týdnu a pak s vámi budu sdílet, jak to bude vypadat! Tady je má první zkouška.








2 komentáře:

  1. Ahoj,
    nechceš se pochlubit se svým outfitem i na našem novém českém módním webu http://www.jsinej.cz ?

    Hlasovat se začne již za jeden den.

    Rádi tě tam i další fanoušky módy uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. achh <3 krásný fotky bambulo!!!!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...