středa 10. srpna 2011

All day, all night

Červenec byl plný překvapení a v Srpen snad nebude jiný. Když končila škola, tak jsem si říkala, že si chci tyto prázniny maximálně užít a zatím si pouze plním svá přání. Samozřejmě až na pár kritických momentů.Také se omlouvám se, že jsem musela dva články smazat, ale ještě pořebuju svolení fotografů. 

Leopard a růžová




Gabča začala s tím jak jsme byly u naší kamarádky na chatě, kde jsme prožily určitě nezapomenutelný čtyři dny! ( http://www.youtube.com/watch?v=vZLd81IHGQw&ob=av2e ) To je písnička našeho výletu, největší letní hit!


O m ódě toho asi moc říct nemůžu, jelikož jsme bydlely na vesnici a žily převážne sportovně. Většinou to byli kraťásky a barevný tílka nebo něco takovýho, že jsme z celé vesnici byly vždy pořádně vidět. A naše nejoblíbenější jídlo byli asi míchaný vajíčka :D Nicméně jsme se i na chvilku koukli na highjump, kde sme si zahráli s Gábi špičkový beachvolejbal a jely na D.I.Y. šlapadle, rozhodně adrenalinu nechybělo..také krom natačeni videa na technotronic flow, skákaní do vody jako probuzení v 7 ráno a plavaní přes celou Vltavu jsme so ty čtyři dny opravdu užily, hned bych jela zpátky! :) děkujeme Verunce


Na vzpomínku našeho výletu jsem v posledních dnech měla kreativnější náladu a vytvořila jsem obrázky s více fotkama z těchto dnů, tak je uvidíte na blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...