čtvrtek 27. října 2011

The Melanie Iglesias Flipbook

>
//Jaky mate nazor na Flipbooky? Me se tento mimoradne zalibil, tak ho s Vami sdilim! Vzbudil ve me vzpominky, kde jsem minuly rok fotila flipbook kamaradcineho dnu ma vystavu a rikam si, co takovy flipbook na outfity? Tady je cely projekt podporen znackou pradla Victoria Secret, ale mozna by takovy projekt sel uskutecnit i na jine znacky.
Jinak co planujete na Halloween? Kdyby vam dochazeli napady, podivejte se na Flipbook cast 3! Piste do komentaru kam mate v planu jit a co na sebe! :)


// What is your opinion about Flipbooks? I liked this one so I shared it with you! It took me to last year where I was shooting a Flipbook of my friends day for an art exhibition and what would you think about a flipbook on outfits? This project is supported by Victoria Secret but maybe it would look good even with a different brand.
What are your plans for Halloween? If you would be out of ideas maybe check the Flipbook part 3! Comment where are you heading and what are you wearing! :)

4 komentáře:

  1. Halloween neslavím. Mám k tomu podobný postoj jako jiní k Valentýnu. Já spíš zajdu zapálit na hřbitov svíčku a vzpomenout si na členy rodiny, kteří už tu s námi nejsou. Flipbook vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale tak dusicky jsou 2heho a Halloween je 31 ale je pravda, ze je to takovy spis Americky svatek, ktery se muze zdat trosku jako povrchni a nepotrebny s tim souhlasim, ale na druhou strasnu aspon prilezitost k vecirku nebo pro male deti velka zabava kde se obleknou do kostymu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. This is a topic that's near to my heart... Take care! Exactly where are your contact details though?

    Look into my blog: carearpc.uzziel.org

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...