úterý 20. prosince 2011

Christmas shopping madness


/blouse:VINTAGE, trousers:HM/


During the past few days I went through all of the shops in Prague and today in Dresden searching for Christmas gifts and today finally getting a feeling I have nearly everything. The Christmas atmosphere in Dresden is completely different - better Gluhwein, Bratwurst and geröstete Mandeln. It doesn't mean I don't love Prague in winter, but visiting Germany for Christmas markets is necessary at least once. Tomorrow I'm hopefully going ice-skating for the first time this winter, where do you usually go? Ovocný trh or any other place?:)

Během posledních pár dní jsem prošla nespočet obchodů v Praze a dneska i v Drážďanech. Samosebou se jednalo o Vánoční dárky a mám konečně pocit, že mám téměř vše. Vánoční atmosféra v Drážďanech je úplně jiná - lepší svařák, bavorská klobása i pražené mandle. Neznamená to, že nemám ráda zimu v Praze, ale návštěva Německých Vánočních trhů alespoň jednou je podmínkou. Zítra jdu poprvé za tuhle zimu bruslit, kam běžně chodíte? Ovocný trh nebo na nějaké jiné místo?:)


5 komentářů:

  1. zůčastni se me giveaway na http://dreamworld-e.blogspot.com/ :))

    OdpovědětVymazat
  2. tá košeľa je krásne, úžasná farba :) nemecké trhy museli byť zaujímavé, nie? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná košile)), celý outfit je pěkně sladěný :). B.

    OdpovědětVymazat
  4. Drážďanské trhy jsou krásné,... letos jsme byli pouze na trhách v Žitavě a jak říkáš ty trhymají úplně jinou atmosféru

    ta košileje moc pěkná

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...