čtvrtek 1. prosince 2011

Fluffs No. 2


How you've already seen on the previous post, I love my fluffy UGGs. 
They are something special and sometimes you know you just have the mood. Here I am proving that they can look just fine with dress, with jeans  what ever you wish to wear and you'll be warm anyway. 
Oh thursday night thinking about friday and the weekend, how typical! What are you're plans this time? Me and Gabi were thinking about our old re-union, so we'll see what will we come down. And by the way, this dress is just as comfy as the shoes, two pockets, good material and let's go to see the christmas tree on Staromak and eat some trdlo! :)

Jak už jste viděli na minulém příspěvku, miluju svoje fluffy Uggy. 
Jsou jiné a někdy je na ně prostě taková ta ideální uvolněná nálada. Tady je vidět, že jdou jak se šatama tak s džínama a vypadá to v pohodě a Vám bude teplo. 
Při nedělní noci myšlenky na pátek a na víkend, jak typické! Jaké jsou Vaše plány tentokrát? Já s Gabčou jsme přemýšlely o návrácení starých časů, tak uvidíme jak to dopadne. A mimochodem tyto šaty jsou jenom tak pohodlné jako ty botičky, dvě kapsy, dobrý materiál a můžeme se jít podívat na vánoční stromek na staromák a dát si nějáké to trdlo! :)

Dress- Guess by Marciano, Shoes - UGGs, Tights - Calzedonia








4 komentáře:

  1. máš krásne šaty :) ja som síce zasa chorá, ale plány na večer určite ešte domyslím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Beth snad si domyslela, odreagivacka o vikendu je dulezita! :)
    Jinak mockrat dekuji :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...