pondělí 5. prosince 2011

Hello MONDAY !


Nadkolenky, dlouho dobý fenomén. Vůbec jsem poslední dobou blázen do různých druhů punčoch, pod kolenek, nadkolenek a tak dále, jenom většinou, než se v nich ztihnu vyfotit tak se mi roztrhají. Máte vy nějáké typy, které by mi vydrželi déle než pár hodin? Mě se moc líbila kolekce Calzedonie, ale jak říkám, už je po nich ... Jinak na horách už máme sníh, tak to bude zase chtít i tady v Praze pár extra vrstev.

Over knee tights, the long lasting phenomena. Anyway I am crazy lately into all different kind of tights, from under knee ones to the ones that are over knee only sadly usually I don't even have the time to take a photo in them. Do you have any types that would last a little longer? I really like this winter collection in Calzedonie, but as I've said, they don't last long enough... And by the way, there is snow in the mountains and that will require few extra layers even here in Prague. 
Bag- DKNY, Dress-H&M, Sweater - Guess, Boots - Nine West, Vest - Armani Exchange




5 komentářů:

  1. veľmi pekné fotky :) nadkolienky mám rada, ale mám rovnaký problém s tým, že sa mi na nich rýchlo urobí očko alebo tak nejak sa tomu hovorí, nie? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ase u podkolenek problém, že neustále sklouávají :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé:) Zaujala mě ta kabelka:)

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji! :) No ocko nebo takovy pavouk je u nich i u puncoch bohuzel docela bezny ...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...