středa 14. prosince 2011

Tuesday in the theatre

/blouse:VINTAGE, skirt: MANGO, purse: MARC B, headband: BIJOU BRIGGITE, faux fur: HM, perfume: GUESS/
Isn't it lovely when you can spent Tuesday's night in the theatre while everybody is studying for today's test? It definitely is!:) I went with my boyfriend to see a Christmas performance at the Ypsilon theatre and for 3 hours I had too much Christmas fun. This is what I wore with my brand new bag from London by Marc B in Topshop. I've been searching for a small purse with chains and pearls for too long that I couldn't resist buying this one. Everything fits in and the bag is eye catching with this triple chain handle. And also I'm introducing you the second bag from London - a faux fur one by Warehouse bought at the House of Fraser. I feel like I'm carrying a plush toy:) I also bought nearly half of the presents for Christmas - partially in Vienna - but also in Prague and it's just amazing how many ideas come to my mind while shopping for gifts for my closest ones. Do you struggle or do you know what to buy immediately?:)

Není to perfektní, když můžete být úterní večer v divadle a nechat ostatní ať se učí na nadcházející test z matiky? Je!:) Šla jsem se svým přítelem na Vánoční večer v divadle Ypsilon a na 3 hodiny jsem měla zajištěný Vánoční pobavení. Tady je co jsem měla na sobě spolu s novým psaníčkem z Londýna od Marc B z Topshopu. Hledala jsem hrozně dlouho malé psaníčko s řetízky a perlami moc dlouho, a tak sem nemohla tomuhle odolat. Všechno se do něj vejde a hrozně mě upoutalo se svým tří řetízkovým držením. A taky je zde moje druhá kabelka z Londýna - kožešinová od Warehouse z House of Fraser. Je to jak když nosím plyšovou hračku:) Taky už mám nakoupenu polovinu Vánočních dárků  - částečně z Vídně - ale také v Praze hodně. Je to úžasný kolik nápadů se mi v hlavě objeví, když nakupuju dárky pro mé nejbližší. Máte s vymýšlením dárků problém a nebo hned víte co? :)

Also a preview of tomorrow's post. /Také ukázka zítřejšího postu.


6 komentářů:

  1. I can not to see you in those clothes

    http://evelinemylifeandpassion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. ten outfit musel vyzerať naozaj luxusne .. kožušinka nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hi beautiful! I like your blog and your style.I leave you my blog,visit me and if you like it we can follow each other. I'm waiting for your answer :)

    xx
    vivesolosondosdias.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. your bag is lovely

    sammie
    from
    fashionbarbecue.com

    OdpovědětVymazat
  5. thank you for the comments ladies:) a ano kabelka je boží:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...