neděle 19. února 2012

Fred Farrugia


Jedna super kompaktní věcička do kabelky. Skládá se z několika pater, které jsou volitelné. Každý si může idivuálně kombinovat buď make-up, různé barvy stínů, rťenky, lesky nebo pudry. Je to malinkatý a vždycky se dá vyndat patro, které není zrovna nutné. Mě se to moc vyplatilo v poslední době, protože když dlouo nejsem doma tak je to taková první pomoc, která může napravit jakkoukoliv chybičku. A malý zrcadko k tomu, taky není zrovna od věci. Určitě bych to doporučila. Já to koupila při zvýhodněných akcích v Sephoře, ale uřitě to půjde sehnat i v jiných parfumériích. 
Plus připomínám, že v tomto týdnu jsme si připravily nový dáreček. 
Také jsem udělala rozhovor s Verčou z My Dream, My Life, My Myself, za který jí mockrát děkuji a odkaz na rozhovor je tady. Tak se na rozhovor i na její blog podívejte. 

One great small thing into every girls bag. It consists several levels which you can choose by yourself. Everyone can individually combine what they in particular need. Either a make-up, different eye shadows, lipsticks or lip balms and powders. It is tiny and you can always eject the level which you don't need at the moment. For me it was very useful lately since when I am long hours away from home it is the s.o.s. for the night that can correct any mistakes. And the small mirror in the back isn't useless either. I would definitely recommend it. I bought it when there were christmas sales in Sephora, but you can definitely get also in other parfumeries. 
Just a notice, don't forget that we have a new giveaway starting this week.
I also made a interview with Veru from  My Dream, My Life, My Myself, for which I am very great full and here is the interview. So check out the interview and Veru's blog. 









7 komentářů:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...