sobota 31. března 2012

birthday new in:)

Už jste viděli kytici růží, kterou jsem dostala k narozeninám a teď trošku ty věci, které vydrží dýl a já z nich mám obrovskou radost. Největší dárek teprve přijde, už ho mám vybraný a bude to nový Asus zenbook, už musím přiznat, že dostávám infarkty z toho náhradního. A co už patří mezi věci, které jsem si pořídila rádoby k narozeninám? 2 H&M náramky spolu i s prstýnkem. Poslední dobou začínám mít radši doplňky do zlata, co vy?
Červená longhchamp byl velmi nečekaný dárek, jelikož už jsem se na ní chystala několik let a nikdy jsem nebyla schopná jí doopravdy koupit:) Dvoje balerínky (H&M, Humanic), které jsou pro mě na léto nezbytností, nechodím skoro v ničem jiném. A naposledy mint tílko(ZARA) a růžový svetřík (ZARA) na léto. Doplňujete taky barvy do šatníku viz růžová, mint a červená? Nebo jaké jiné barvy ještě:)

You've already seen the buquet of roses, which I got for my birthday and now the things that last and I'm so glad to have them. The biggest present is coming very soon, I already picked the one and its going to be a new Asus zenbook. I have to admit I'm getting nervous breakdowns of the one I own now. And what belongs to the stuff I got our bought for birthday? 2 H&M bracelets together with a ring. Lately I like to wear rather gold accessories what about you?
Red longchamp is the most unexpected present, I have been looking at her for a couple of years and never actually made it to the cashier and bought it:) Two pairs of ballerinas (H&M, Humanic), which are for me a neccessity for summer, I barely wear something else. And lastly a mint top (ZARA) and a pink cardigan (ZARA) for summer. Are you filling up your closet with colours such as red, mint and pink? Or which colours are winning for you?:) Gabi

6 komentářů:

  1. Pekné veci si dostala,najviac sa mi páči kabelka a svetrík :)

    OdpovědětVymazat
  2. tie čierne balerínky, aj kabelka a šperky, krása :) prajem dodatočne všetko najlepšie a najkrajšie! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné věci jsi dostala, ty balerínky jsou moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  4. kabelka je super!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké věci! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...