pondělí 5. března 2012

PRG-Bristol-Bath-Bristol-PRG

We told you before, that there was a trip ahead of us this weekend to Bristol and Bath for MUN conference. Of course we fully enjoyed the conference, debated important matters and for few hours became delegates for our assigned countries. In addition we could go shopping even though it was under a big time pressure - I don't get why shops in UK have to close at 6PM. This post will include what I brought home from the UK and the other one with random snapshots and places to go in Bath will follow. I've been in Bath for the second time and it successfully defended the place of being the most beautiful city in the UK for me. 

Jak jsme vám už říkaly, měly jsme naplánovaný výlet do Bristolu a Bathu na konferenci Modelu OSN. Samozřejmě jsme si užily konferenci, debatovaly o důležitých problémech ale taky se na pár hodin staly delegátkami našich přidělených zemí. Dodatečně jsme utíkaly nakupovat pod obrovským časovým tlakem - Nechápu proč musí zavírat v 18:00. Tenhle post obsahuje co jsem si přivezla z Anglie a další s fotkami a místy kam jít v Bathu bude následovat. Byla jsem v Bathu podruhé a úspěšně obhájil pro mě místo nejkrásnějšího města v Anglii. 

UK ELLE / CULT roses summer dress / RIVER ISLAND light pink cut out jewellery dress / ACCESSORIES light yellow nailpolish / TOPSHOP glitter feather necklace

7 komentářů:

  1. aj napriek tlačeniu časom si si pokúpila pekné veci :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty šaty jsou nejkrásnější!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. ten top s tema kaminkama je uuuzasny! :)

    http://www.ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejůžasnější úlovky jaké jsem kdy viděla!! Šaty se zdobením a peříčka jsou TOP

    OdpovědětVymazat
  5. Ty růžové šaty jsou dokonalé, pěkné úlovky! :)
    P.S. U mě na blogu probíhá soutěž, tak se můžete zúčastnit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, moc hezké! :)
    GIVEAWAY www.tickettomyfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...