středa 28. března 2012

Skybar

I've been to Cloud9 before many times, however Aureole was still an undiscovered places for me. For my 18th birthday-dinner night I've been finally taken there by my boyfriend and I'm so happy for that! The view was amazing, overlooking all places where I spent my childhood - primary school, parks, kindergarten and my home, making me smile all the time.
Today I've had an internship interview and luckily it was successful therefore, Hello to a working July! It will be the first time I'd be working over holidays and spent a whole month in Prague. I can't wait to finally enjoy the endless afternoons at Žofín and Kampa, renting paddle boats and eating strawberries:) Do you spent holidays usually in your hometown or do you try to get out of there for the whole time?:)

Už jsem nespočetněkrát byla v Cloud9, ale Aureole bylo pro mě pořád neprozkoumané místo. Na mojí 18ti-letou narozeninou večeři, mě tam konečně vzal přítel a musím říct, že jsem opravdu moc ráda!:) Výhled byl úžasný, byly vidět klíčová místa mého dětství - základní škola, parky, školka a můj domov, což mě těšilo celou dobu.
Dnes jsem měla pohovor kvůli stáži, a naštěstí vše proběhlo úspešně, takže můžu říct Ahoj pracující červenci! Bude to poprvé co budu pracovat přes prázdniny a trávit cleý měsíc v Praze.  Nemůžu se dočkat těch nekonečných odpolední na Žofíně a Kampě, pučování šlapadel a jezení jahod:) Trávíte prázdniny ve vašem městě nebo se snažíte odtamtud dostat pryč na celou dobu?:)
La Finestra a La Bottega sweets /raspberry and chocolate macaroon, vanilla cream with berries
 
 

3 komentáře:

  1. Pěkný interiér. :)
    Tak to budeš mít fajn práci a hlavně, aby bylo hezky a můžeš se pěkně opalovat. :)
    Já už pracuji, takže mám jen dovolenou, ale léto jsem trávila, jak u nás ve městě, tak i mimo něj.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné foky:)) Já jsem z Varů, kde v červenci probíhá festival, takže určitě alespoň na něj zůstávám:)

    OdpovědětVymazat
  3. krásné fotky, gratuluji k narozeninám! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...