středa 25. dubna 2012

Dior bag

Další věci, co se dají řadit do Amerického New In - košile a kabelka. Jak jsem říkala dřív, zalíbili se mi průhledné věci jako tady tato košile. Problém je u mě v praktičnosti na každodení používání průsvitných topů. Mám také slabost pro kabelky, někdo se vyžívá v botech a já v kabelkách. A Dior je klasika. Je pár značek do kterých se opravdu vyplatí investovat a to jsou ty, co mají dlouhou historii a které nestárnou. Dior je z těchto značek, stejný prototyp kabelek se vyrábí už několik desítek let a Christian Dior byl sám osobě jedním z nejvlivnějších francouzských a i světových návrhářů a tato značka ve své 'klasičnosti' má stále velký potenciál i do budoucna. Co se mi líbí na této kabelce je, že se mnou dlouho vydrží. Není kožená, takže se neošoupe, ale na druhou se střibrýným nádechem není ani úplně klasická. Je super k džínům, legínám s teniskama nebo balerínama. Taky se dá rozložit do většího tvaru, že se dá nosit do školy nebo do práce, ale na odpoledne je to takhle určitě hezčí.

Next two things that are in the American New In - a shirt and a bag. As I said earlier, I have this thing for see though tops as this shirt, but a problem comes in the practicality of tops as these. I am also crazy for bags, someone loves shoes and I love bags and Dior is classic. There are only few brands where it is really beneficial to invest and that are the ones with history and the one's that don't age. Dior is one of those brands since they have the same prototype of bag already many years. Christian Dior was himself one of the most influential french and world-wide designers and this brand has a huge potential  even for the future. What I like about this bag, that it will last long. It is not a leather bad therefore it can't be scratched and with it's silvery tint it is not entirely classic. It is great with jeans, Leggings with sneakers or ballerinas. It can also be enlarged into a larger shape for works or school, but for afternoon this shape is definitely better. 







Shirt - Guess by Marciano
Legins - Zara
Belt - Escada
Shoes - Coach
Bag - Dior
Coat - Guess






12 komentářů:

  1. Taška je perfektní, opravdu univerzální a snad vydrží. Já si ještě žádnou takto drahou kabelku nepořídila, protože bych se bála, že ji zničím... Ale co se mi líbí na těch fotlách ještě víc jsou ty legíny (a to obecně legíny hrozně nesnáším). Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. luxusní ! kabelka i košile ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta je dokonala!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. nádherná je :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. ach, ta kabelka je dokonalá! a ty legínky.. skvělá kombinace :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mam strasne rada Coach botasky, ale tyhle balerinky nemaji chybu, asi po nich podivam:-)

    OdpovědětVymazat
  7. :-O Tyjo, tak perfektní blog, škoda, že jsme na něj narazily až teď :-) Vážně se nám tady moc líbí a byla by pro nás čest, kdyby jses k nám také přidala :-)
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. krásná kabelka! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Super kombinace!Naprosto souhlasím s investicí do kvality!Já podléhám těm legínám:)

    OdpovědětVymazat
  10. Mockrat dekuji! A leginy vrele doporucuji, zuzuji zadek a nohy ! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...