neděle 8. dubna 2012

rebellion

Nejoblíbenější več ze šatníku - tahle košile. Tuhle košily už mám skoro 3 roky a žádných 250 korun, co jsem dala za oblečení, se mi nevyplatilo víc. Koupila jsem si jí jednou v létě a říkala jsem si, fajn budu mít velkou košily na doma, ale stala se z ní ta nejoblíbenější a taky první věc po které sáhnu ve skříni když mám kamkoliv odjízdět. Mám jí asi taky spojenou s nejlepšíma zážitkama a skvělýma víkendama. Ať ve Špindlu, tak v Praze a nebo teď v americe, kde v ní každý den chodím na pláž. Něco takového se prostě vyplatí! 

!!!

Favorite thing in the closet - this shirt. I have this shirt already for about 3 years and there haven't been any 250 crowns that I've spent on clothing that have been worth more. I bought it once in summer and I though, okay I'll have a shirt that I can wear at home or just chill in, but in turned into the most favorite thing in the closet and also the first thing I choose when I am about to leave. I probably have it connected with best memories and great weekends. Both in Špindl, so in Prague or now in the USA, where I wear her every day to the beach. Something like this is just worth it!

Čokoládové muffiny, pečete je rádi anebo pak radši jenom mlsáte?

Chocolate muffins, do you like to bake or rather just eat afterwards?
Limča v mistrálu #Instagram

Verunka x2 !


Shirt - H&M
Legins - H&M
Shoes - Cole Haan
Belt - Zara
Sweater - Zara




8 komentářů:

  1. Cute outfit! Great for a day of relaxation and shopping :) And yum cupcakes!

    - Josie :: http://8bitgrayscale.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Košile je skvělá! uplně jí vidím odendáš pásek a můžeš jí mít na léto na plavky! :) Hezké fotky! Koukněte na můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  3. Košili máš fakt super! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. suprové fotky, vypadáš úžasně ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to!
    stylebyveronika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...