středa 18. dubna 2012

Tygřice!

Košile, košile a košile. Průsvitný, proužkový, kostkovaný, leopardí, zebří a pestro barevný, prostě super. Tahle košile je ze Zary, koupená ještě na Vánoce a sukně také ze Zary, kterou jsem koupila minulé jaro a už jste jí mohli vidět v minulých postech. Zlatá-černá-hnědá a béžová, na deštivé pražské  počasí, to jde. Zipy, leopard a ostýnky na kabelce je teď moje oblíbené kombo. Něco podobného ste mohli vidět už tady. Máte také rádi zvířecí vzory? Hezkou tygro-leopardí středu!

Shirts, shirts and shirts. See-through, stripy, cubic, leopard, zebra and colorful shirts, just great. This shirt is from Zara bought in Winter and the skirt is already bought last spring also from Zara and she is also already posted in few previous posts. Gold-black-brown-beige is for the rainy Prague's weather just right. Zippers and studs on bags are now my favorite combinations. Something similar you could have already see here.  Do you also like animal patterns? Have a nice tiger-leopard Wednesday!






6 komentářů:

  1. Leopard ti sluší a fotečky jsou jako z magazínu! Jak jsi spokojená s tou Furlou, mě pořád láka si pořídit modrou k jedněm teniskám :D

    OdpovědětVymazat
  2. super outfit:) ta sukně je bezva a máš skvělý nohy.)

    OdpovědětVymazat
  3. bezvadná kombinace ! ta kabelka je suprová :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělé skvělé skvělé!! sukně s kabelkou mě zaujaly nejvíc ;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...