středa 16. května 2012

Roses are red, violets are blue



/dress:SHOP IN BATH, necklase, hair cuff: H&M, sunnies:GUCCI, bag:LONGCHAMP/
I brought this dress from Bath with me from a very lovely small shop. I've discovered it in Bath two years ago and this spring went there again and ended up with a summer dress with loose back. I miss those sunny days that were during the shooting of these pictures. It felt weird, pulling out a leather jacket back and with that layers and layers of clothing. But even the cold weather couldn't stop me from grabbing a Strawberry Cream Frappucino at Starbucks during their Happy Hours. I don't think that I can miss tomorrows Extra Coffee Caramel Frappucino:) Did you also try this deal?

Tyhle šaty jsem si přivezla z Bathu z jednoho pěkného malého obchůdku. Objevila jsem ho v Bathu přes dvěma lety a tohle jaro jsem se tam vrátila a skončila s těmito letními šaty s volnými zády. Chybí mi ty prosluněné dny, které byly během tohohle focení. Bylo to zvláštní vytahovat znovu koženou budu s vrstvami a vrstami oblečení. Ale ani chladné počasí mě nezastaví od Jahodovo-Krémového Frappucina ze Starbucksu během jejich Happy hours. A nemyslím si, že si nechám ujít zítřejší Karamelové Frappucino:) Vyzkoušeli jste tuhle akci taky?






8 komentářů:

  1. ty šaty jsou opravdu moc krásné !:))

    OdpovědětVymazat
  2. vyzkouseli :) Ty saty jsou super, s kozenou bundou budou vypadat skvele :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc ti to sluší! Mně tohle počasí i docela vyhovuje, protože mám radši, když si můžu vzít třeba sako, lehkou parku nebo tak..

    Nevyzkoušela, protože už jím dva roky zdravě a jejich frappuccina se rovnaj skoro svíčkový se šesti a dezertu k tomu :D A hlavně je to strašně sladký a jak na cukr nejsem zvyklá, asi bych z toho dostala diabetickej záchvat :D

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...