sobota 15. září 2012

Boots

Dřív než vám ukážu fotky a komentáře k včerejším přehlídkám v rámci Prague Fashion Weekendu, potřebovala bych poradit. Začíná se víc a víc ochlazovat a já zjistila, že nemám vůbec žádné kotníčkové podzimní/zimní boty. Vzhledem k tomu, že v balerínkách začínám mrznout a tenisky se k sukním a šatům moc nehodí, potřebuju si vybrat botky. Tady jsou moji čtyři favoriti, zatím jen z River Islandu a Topshopu. Které by to měly podle vás být?:) Hezkou sobotu!

Before I show you my photos and comments of the Prague Fashion Weekend shows, I'd need some advice. It's beginning to get colder and colder and I found out, that my closet completely lacks any autumn/winter ankle boots. Regarding the fact, that I'm freezing in ballerinas and sneakers doesn't go with skirts and dresses, I urgently need to find a pair. Here you have my four favourite ones, yet only from River Island and Topshop. Which ones should I choose? Have a nice Saturday!





11 komentářů:

  1. rozhodně ty poslední, jsou nádherné!!!

    OdpovědětVymazat
  2. ty poslední jsou nejhezčí:) a ty první jsem si chtěla taky koupit, ale na stránkách už jsou vyprodané, ty jsi je někde viděla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak koukám že už jsou zase na skladě:)

      Vymazat
    2. ano už je na sklad vrátili:) a jsem za to ráda:)

      Vymazat
  3. ja jsem hrdou majitelkou tech vpravo nahore a jsem moc spokojena! zitra je budu mit v outiftu :) jinak se mi libi i ty posledni, zalezi, jestli vic nosis zlate nebo stirbrne doplnky :)

    http://www.ivetsperspective.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych brala buď ty první a nebo ty poslední:))

    OdpovědětVymazat
  5. Po těch prvních jsem pokukovala, ale teď se mi líbí víc ty čtvrté:)

    OdpovědětVymazat
  6. Prve alebo tretie:) aj ked vsetky su krasne...

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě určitě ty poslední. Jsou nejelegantnější a přitom budou (snad) pohodlné. Na to jak se mi hrozně nelíbí jakékoliv kotníčkové boty jsou tyhle fajn:) Veronika

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...