úterý 4. září 2012

Rainy end of summer & Colors

Co oranžová kabelka a růžovo oranžové balerínky do deštivého počasí? Balerínky sice nebyli úplně ideální do mokré trávy, ale aspoň nějáká barva do šedivého počasí. Byla jsem se podívat na dětském golfovém turnaji na konec prázdnin. Teď už začala škola, tak aspoň, že se vrátilo teplejší počasí. Včera jsme s Gabi byly typycky spolu, jako každý první den školy za posledních 5 let, tak fotky uvidíte brzo. Navlilo se toho hned tolik, že nevíme co dělat první, tak radši neděláme nic.

An orange bag and pinkish orange ballerinas for a rainy weather? Ballerinas weren't the best decision for the wet grass, but at least some color into the grey weather. I went to look on the kids golf tournament at the end of the summer holidays. School begun, so at least warmer weather came back. Yesterday we were typically with Gabi together, as we were together every first day of school for the past 5 years, so you'll see the pictures soon. We had so many things to do, that we didn't know what to do first and therefore we decided to procrastinate. 
Frajírci

Bag - DKNY
Jeans - Versace
Sweater - Liu Jo
Tank top- H&M
Shoes - Pretty Bllerinas
Vest - Duvetica
Ring - Top shop 

3 komentáře:

  1. opravdu skvělé oživení, přímo záříš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to sluší, ty balerínky to krásně rozsvítily :) a malí golfisté jsou fešáci:D

    OdpovědětVymazat
  3. Oranžová taška je naprosto perfektní, takový úžasný detail (kromě toho mám oranžovou moc ráda). Moc Ti to tady sluší, ta rtěnka je super. Veronika

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...