pondělí 12. listopadu 2012

It takes getting everything you ever wanted and then loosing it to know where the true freedom is

101 dalmatýnů na nohou. Před pár měsíci bych ještě nikdy nešla do puntíkatýh punčoch, ale tento podzim jsem to přeci jenom zkusila. Mojí hlavní motivací byli plakáty Calzedonie, které jsou vyvěšené přes celou Prahu. Nevím jestli to byla ta žena, které mě první upoutala, či ty punčochy, nicméně za malou chvíli jsem si je šla koupit, takže to byla vskutku výhodná marketingová campaň. Byla jsem překvapaná, jelikož to nejsou klasické natahovací elastické punčochy, ale je to spíš legínový styl. Jsou to takové síťované legíny se semišovými puntíky, které  tochu hůř drží, ale jinak jsou skvěle nápdité. Jdou také skvěle kombinovat s jednoduchými věcmi jako jsou šaty, sukně či šortky, které nejsou moc vzorované. Na fotkách jsou také nové podzimní boty, které ironicky dávala jako jedny ze svých výběru Gabča před dvěma měsícema. Jak jsme byly v Anglie, tak Gabča se rozhodla si je nevzít a ja přeci jenom ještě pár hodin před odletem jsem se rozhodla jít nakupovat do Londýnských ulic. Tyto boty byli jedním z úlovků a léků na depresi a k nim ještě náramky, které jsou měnivé ze zlaté do šedivé a také je můžete vidět na fotkách. Video, které jsem přiložila ke článku doporučuji si pustit, protože z mého pohledu si myslím, že jedině díky této písničce jsem úspěšně zvládla zkoušky z autoškoly. 
Svetr - Guess by Marciano
Saty - H&M
Puncochy - Calzedonia
Boty - Top Shop
Naramky - Top Shop

12 komentářů:

  1. Moc ti to sluší;) Puntíkaté punčochy jdou skvělým doplňkem, snad jednou najdu v sobě také odvahu a podobný skvost si obléknu;))

    OdpovědětVymazat
  2. ty silonky jsou nejlepsi!!puntiky miluju:)
    slusi ti to
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. na základě té reklamy mi je koupil přítel jako dárek - bohužel ale neodhadl velikost a když jsem je šla vyměnit, řekli mi, že už je nemají a nedostanou. tak jsem je vyměnila za jedny mnohem ošklivější (jejichž kvalita je fakt mizerná) a ted už ti jenom závidím :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. tie pntiky su skveleee :))) ale ako si vytvorila taku tu zvlastnu texturu??? hrozne sa mi to paci prosim porad mi lebo mam tie iste pancuchy a takto na mne nevyzerali... myslim ze nebudem jedina ktora to bude chciet vediet v com spociva to tajomstvo :)))

    AndreaZ

    OdpovědětVymazat
  5. tie silonky su super!! A velmi pekny outfit! :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. great outfit! love tights and boots!

    xoxo
    http://staceyko.blogspot.hu/

    OdpovědětVymazat
  7. Gorgeous / Fashionable / and very sexy!
    Love the layered Pantyhose. Very alluring.
    Smart choice.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...