pondělí 7. ledna 2013

Back to school

I tuto zimu nastal opět problém, kdy v tomto období fotit, ráno i večer je šero a do toho většinu času prší. K tomu dnes byl první školní den po vánočních prázdninách, které jsem si tak trochu přála, aby nikdy nekončily. A to hlavně kvůli tomu, že za dalších pár měsíců nás čeká maturita a to mi dává méně času jezdit na hory, a to je asi co mě bude chybět nejvíc. A za 6 školních let s Gabčou už jsem si i já oblíbila velké náhrdleníky, které jsem vždycky před tím kritizovala a tady je jeden z mých nejoblíbenějších. 


5 komentářů:

  1. Náhrdelník je super, tak ako aj celý outfit, okrem tých topánok, toto je jediný typ topánok, ktoré naozaj neznášam, niektoré baby ich majú tak vychodené, že chodia čaptavo a vlastne celé mi pripadajú zvláštne.. ale to je len moj nazor, ved vieš ;) kolko ludi tolko chuti, ked si ich odmyslím, vyzeráš báječneee :) Aj farba svetríka je super :)

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Máš suprový blog! Nechceš se vzájemně sledovat?:)

    Giveaway

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outfit a věřím, že i strašně pohodlný :) V.

    OdpovědětVymazat
  4. Sunda válenky a nandat kotníkové kozačky a je to dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  5. panebože, holčičko. ty boty na tobě vypadají strašně.. kombinace obyčejného růžového svetříku s černou barvou, ty doplňky co vypadají levně a vůbec se k sobě nehodí. ty nevíš co je styl, móda a už vůbec by jsi neměla mít módní blog.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...