středa 9. ledna 2013

We all believe in anything

V poslední době jsem si strašně oblíbila oversize svetry a to z mnoha důvodů, ale hlavně jelikož se dají skvěle kombinovat. Dají se nosit jak ke kalhotům tak k leginům či šortkám a sukním a jak v dobré tak ve špatné náladě. Také se dají lehce ovzvlášnit nějákým šperkem nebo šálou. Tento šedivý svetr je z lindexu a musím říct, že mě velice příjemně překvapil. Další skvělá věc na takovémto jednoduchém a pohodlném oblečení je, že se dá pracovat na detailech. Poslední dobou jsem začacala experimentovat s různýma rťenkama nebo leskama na rty, protože se mi líbí jak dokážou kontrastovat obličej. Vždy jsem spíš zdůrazňovala oči tlustou černou linkou, ale teď aplikování různých odstínů růžové a červené na rty mě asi baví víc. A k tomu dávat ještě všelijaké náramky nebo řetízky se mi líbí mnohem víc na každodenní nošení než různé kombinace výrazných kousků oblečení. 
Kalhoty - Guess
Svetr - Lindex
Řetízek - Topshop
Boty - Uggs

7 komentářů:

  1. S tím textem naprosto souhlasím, miluju jednoduché outfity ozvláštněné výaznými náhrdelník/náramky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja som si v poslednom čase obľúbila oversized svetre, akurát predvčerom som si jeden kúpila a je suprový a neviem sa dočkať, kedy si ho oblečiem :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Máš nádhernou postavu !! :) Chodíš někam cvičit ? Dodržuješ nějakej speciální jídelníček ?? :D Taková postava je moje vysněná, a ty dlouhý nohy.. !! ách :D :)) Jinak moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, nádhernej outfit jako vždy. Jsi krásná! :) V.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné fotky! Hlavně ty dvě poslední :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...