čtvrtek 28. února 2013

Studded summer


Další ostnatý kousek do sbírky a tentokrát letní boty. Nevím jestli se nechávám unášet mánií, čí je to vysloveně můj nejoblíbenější typ oblečení a doplňků, ale zjišťuju, že ostantých věcí mam v šatníku nejvíc. Od kabelky, bot po trička, svetry a šaty, přece jenom je vidět vliv těch nejslavnějších módních návrhářů jako byl například Alexandr McQueen. I když si říkám, že už by to chtělo přestat a vybrat si nějakou jinou slabost. Co vy a ostnaté oblečení?

Another studded piece in my wardrobe and this time it's studded shoes. I don't know if it's the mania or if it is really my favorite type of clothing and accessories, but I am finding out, that it is the type I have the most in my wardrobe. From a bag, shoes to tops, sweaters and dresses. There is a clear influence of one of the famous designers Alexandr McQueen. Although I feel it's time to have a break from studs and find a different craving. What about you and studded clothing?

6 komentářů:

  1. jsem na tom dost podobně. začalo se mi to líbit minulé léto, a to ještě skoro nikde nebylo. A ted, kam se podívám, a to mi to ten trend troochu znechucuje, ale i tak asi njeoblíbenější.
    Moc, moc, moc ti to sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  2. ááá chci teplo! strašně ti to sluší :-)
    já jsem všem těmhle cvočkům přišla na chuť teprve nedávno :-)

    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Noo tak trošku som tomu podlahla aj ja..mám tiež ostnatu kabelku a lodičky vyzeraju takmer rovnako tak sa tesim ked si to spolu skombinujem..inak asi nemam nic..Ale páči sa mi to.. no ešte náhrdelník mam :)
    A aby som nezabudla, vyzeráš super, pristane ti to a tie sandalky su skvele uz chcem leto

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ach jak mě chybí léto!! Moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. krasny fotky!!!!ostny mam rada, zatim jich ale moc nemam:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky ;)
    ach sluníčko :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...