neděle 3. března 2013

Jimmy Choo clutch


Arabský den i noc, něco takového mě připomínají tyto černé šaty, které jsem využívala převážně na večer. Je to další kousek oblečení, který spojuje zlatou a stříbrnou, kde tato kombinace se ne vždy hodí ale myslím, že na takovýhle šatech to vůbec neuškodí a těším se, až bude v Praze tak teplo aby se dali vytáhnout. Tento víkend už nás naladil na přicházející jaro, takže myslím, že už to nebude dlouhé čekání. A černé malé psaníčko se mi zdá pouze skvělým doplňkem na večer. 

Arabian day and night, that is what this dress evokes, which I used mainly in evening. It is another piece of clothing which combines gold and silver, where this combination is not always correlating, but with this dress I think it fits. I am already looking forward to take them out again in warm Prague. This weekend already tuned us for upcoming spring and therefore it won't be long awaiting. And the little black clutch seems as a perfect accessory for the evening.

Dress - Zara
Clutch - Jimy Choo
Sunnies - Gucci
Shoes - Steve Maden


5 komentářů:

  1. krásná kombinace! :-) ale opravdu spíš na nějakou party!

    OdpovědětVymazat
  2. neuvěřitelně tě ti sluší! :-))

    T.

    OdpovědětVymazat
  3. Sooo good!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné šatičky, už aj ja chcem teplo na Slovensku (Česku) už nemôžem vydržať.. Ale to občasné slniečko, čo tu teraz za posledné dni badám, mi privodzuje lepšiu náladu :D

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šaty a nádherná kabelka!!:)) Ale ty boty se k tomu vůbec nehodí teda...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...