čtvrtek 6. června 2013

Can't stop moving


skirt: OASAP
bag: ZARA
jacket: PULL AND BEAR
shirt: PRIMARK

accessories: HOUSE OF FRASER, H&M
flats: TOPSHOP 


Od konce maturity pomalu uběhly tři týdny a já se vůbec nezastavila. Na začátku jsem se bála, že nebudu mít ty čtyři měsíce co dělat. Nikdy jsem se nemýlila víc. Něco je víc příjemnější (party, tréninky, čtení časopisů, které se mi tu za posledních pár měsíců nahromadily a užívání si všemožných Pražských kaváren) a něco zase míň (hledání brigády nebo uklízení bytu). Vrhla jsem se taky na svůj šatník, trošku inspirována Verčou, a pomalu začala třídit kousky které si nechám a kterých se chci zbavit. Nevěděla jsem moc jak na to, nikdy jsem takovou čistku nedělala. U jedné blogerky jsem si přečetla, že si zvolila systém, kdy vyřadila věci, které na sobě neměla rok-rok a půl. A vážně to funguje dobře. Během příštího týdne budu asi pár věcí přidávat na votočvohoz:) Jaký máte vy systém vyřazování věcí?:)

It's going to be nearly three weeks since my graduation and I am still surprisingly busy. In the beginning I was a bit worried of not having enough activities to fill up my four months holidays. I couldn't have been more wrong. Some stuff is a bit more pleasant (parties, trainings, reading up on my collection of magazines and enjoying Prague's cafes) and some are a bit annoying (finding a part time job or cleaning up the flat). Anyways I have started going through my closet, inspired a bit by Verča. I didn't know how to approach this since I have never did a major cleanup of the closet. One blogger did inspire me as she adopted a system of discarding pieces she didn't wear in a year-year and a half. And it works really well! What is your system at up-dating your closet?:) 











6 komentářů:

  1. Ta džíska a sukně jsou parádní. A s tím nezastavením se to mám stejně, já každý den ještě pracuju, pak taky party, čtení knížek, atd. Je to fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. tohle ti strašně moc sluší!!
    Já to dělám podobně, vyřazuji věci, které jsem neměla za poslední rok na sobě, někdy je to ale dost těžký úkol.:D A pak je zavezu do charity.:)

    OdpovědětVymazat
  3. a pokračujete tedy někam na výšku, nebo co máte v plánu ?:)

    OdpovědětVymazat
  4. jaký máš nick na votočvohoz?:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...