pondělí 1. července 2013

Bloglovin' x Tiger Bows

Je to všude, neustále a nikdo se tomu nevyhne. Google reader končí a žádná blogerka nechce přijít o své followers a tak zakládají bloglovin'. My už bloglovin' sice nějakou dobu máme, ale budeme rády, když nás tam začnete sledovat, abyste neztratili přehled o všech článcích. Jsou dvě možnosti, jak se s koncem Google readeru můžete vypořádat. Buď si založíte nový účet na bloglovin' a dáte "Import from Google Reader" což způsobí, že všechny blogy, které jste sledovali přes Google, budete sledovat nově na bloglovin'. A nebo pokud už na bloglovin' většinu blogů sledujete, ale ten náš tam nemáte, tak nás můžete sledovat přes TENTO ODKAZ. Pokud budete mít málo spojení i přes bloglovin', pořád nás můžete začít sledovat i na Facebooku, přes který  vám také žádný článek neunikne a to ZDE


It is everywhere and nobody can escape it. Google reader is ending and literally no blogger wants to lose her followers and so bloglovin' comes to the scene. Even though we do have bloglovin' already for some time, we would be glad if you start following us there to keep up with all of our posts. There are two ways of how to deal with the end of Google reader. You can either create a new account on bloglovin' and "Import from Google Reader" which imports all blogs you have been following to bloglovin'. Or if you already have your favourite blogs on bloglovin', but you don't have ours there, then you can start following us by clicking HERE. Still if you'd be feeling a bit lonely, you can always start following us on Facebook HERE.

2 komentáře:

  1. Sice nejsem blogerka ani žádná čtenářka blogů. Jsem jen náhodný uživatel a tohle co píšete není pravda. O Google fanoušky nikdo nepřijde a navíc, mluvilo se o 1. červenci a co se stalo? Nic zásadního.. Panel s fotkami přidaných uživatelů zde stále je. Google dělá úpravu jinde. Nepleťte si Členy webu s Google Readers.. :/ Nikdo o nikoho nepřijde, nikdo nikam přecházet nemusí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano panel s uživately napravo pořád je a to je proto, že se jedná o Google friend connect. Google reader je něco úplně jiného, na co uživatel nemusel používat blogger, to je to co se rušilo:) hodně to hlavně používali "nebloggeři", těch se právě změny týkají;)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...