úterý 2. července 2013

Sikovny Matthew


Ve čtvrtek jsme zašly s Verčou na představení nové kolekce Matthew Williamson for Lindex a nemohly jsme být více spokojené. Celý showroom byl sladěn hezky do světle růžové díky pivoňkám, jahodám a šlehačce, což podtrhovalo také to, že 10% z prodejní ceny každého kusu půjde na boj proti rakovině prsu a jako minulý rok vytvořil Matthew i růžový náramek, který tuto kampaň podporuje. Ale teď už zpátky ke kouskům. Mě a Verče se nejvíce líbil tenhle kabátek. 

Jsme z něj úplně unešené, líbí se nám nadčasovost, výborný střih a také pečlivý a tak vyhlášení potisk od Matthewa. Nikdy jsem si nic ze spoluprací věhlasných módních domů s řetězci nic nekoupila, přišly mi ty kousky až moc nápadné a někdy až nevhodné. Obávám se ale, že 4. října kdy kolekce půjde do vybraných Lindex obchodů, tohle pravidlo změním :D Taky se vám líbí jednoduché střihy a příjemné potisky na této kolekci?











1 komentář:

  1. Skvělá kolekce. Určitě si z ní něco pořídím, ať už šperk nebo nějaký kousek oblečení v Matthewovo typických výrazných barvách.

    Zdraví sára z www.czechstreetglamour.cz

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...