neděle 13. října 2013

Welcome to UK!


Jak si někteří z Vás mohli všimnout z Instagramu, Gábi i já jsme se přestěhovali do Anglie po dobu studií. Prvních pár týdnů je vždy hektických a proto jsme neměli moc čas na blog. Tady je první random post, ale také shrnutí posledních tří týdnů, ve kterých se událo hodně party, zařizování, seznamování a zabydlování. Ta nejhorší část byla asi zařizování kuchyně, kde já jsem zvyklá na tisíce pánviček a koření a tady jsem sotva sehnala jednu pánev. Moje největší smůla byl zvrknutý kotník hned první týden, takže do dnes jsem trošku nemobilní. Minulý víkend za mnou přijela na návštěvu Anetka, která se taktéž přestěhovala do Anglie a společně jsme šly na koncert Dimitri Mike a Like Vegas, což byl jako vždy životní zážitek. Snad tu brzo přestane pršet a bude prostor na nějáký outfit příspěvek! Hezký zbytek víkendu. 

As some of you might have noticed, me and Gabi moved to the UK for uni. First few weeks are always hectic and therefore there wasn't too much time for our blog. Here is a first random post, but also a summary of the past three weeks, where we experienced a lot of arranging things, parties, meeting new people and fitting in. The worst thing was buying kitchen stuff as I am used to several pans and many different types of spices and here it was a challenge to get one pan. My biggest bad luck was, that in the first week I sprained my ankle and until today it is quite hard to move around. Last weekend Aneta came for a visit as she also moved to UK for uni and we went together for a concert Dimitri Mike and Like Vegas, which will as always remain an unforgettable memory. Hopefully it will stop raining soon and there will be space for an outfit post. Have a great weekend. 

_________________________________________________________________________________










3 komentáře:

  1. Moc hezké fotky, taky bych hned vyrazila!:)

    OdpovědětVymazat
  2. K tvemu blogu jsem se dostala až teď a určitě se sem hodlám vracet, ale chtěla jsem se zeptat, jestli se mám blogem prokousávat zpět, když bych se ráda dozvěděla jak si se ke studiu a bydlení v Anglii dostala, nebo je to zbytečné? :) Měj se hezky, těším se na další post

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Obavam se, ze se to ani nikde primo na blogu neni, nicmene jsme s Gabcou chodily na ECP a tudiz nas motivovali aby jsme vyrazily na vysokou do zahranici :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...