sobota 21. dubna 2012

People don't tell who you are, you tell them!


"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind." This quote greatly expresses my feelings of this weekend. The most important thing is to play the game the honest way and if you really want to do something do it. There's no point of hiding feelings, actions are words in front of those, whom you call your people, since if they are really your people, they'll love you anyway. And there is no point of trying to be like someone, since duplicates always loose in the end. People don't tell you who you are, you tell them. 

"Buď kdo jsi a říkej to co cítíš, jelikož ti na kterých ti nezáleží, těm to vadí a ti na kterých ti záleží, těm to nevadí." Toto řečení mluví za tento víkennd a určitě bude platit i na dnešní noc. Nejdůležitější je hrát úpřímně a když někdo něco chce udělat, ať to udělá. Skrývat pocity, nápady a slova, před lidma o kterých tvrdíme, že jsou nás svět nemá cenu, protože jestli za to stojí, tak to přijmou a budou vás milovat úplně stejně. A stejně tak nemá cenu snažit se být jako někdo, jelikož originál je jenom jeden a duplikáty stejně nakonec prohrávají. Lidé neříkají kdo ste, ale to jim říkate vy. 






Top - Abercrombie and Fitch
Jeany - Guess
Boty - Nine West
Mikina - Victoria secret
Vesta - Duvetica








6 komentářů:

  1. nádherný topík, máš super gazelí nožky ;))

    OdpovědětVymazat
  2. krásné vlasy! sluší ti to:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle typ účesu Ti neskutečně sluší! A v kombinaci se šperky a bílou košilí je to úžasné. Ale vypadá to, že byla pěkná kosa:) Veronika

    OdpovědětVymazat
  4. Ten top je krásný, celkově ti to sluší a moc příjemně se směješ!

    OdpovědětVymazat
  5. Diky diky, top je sice trosku pruhledny ale urcite super! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...