čtvrtek 4. října 2012

HUGO BOSS

S Gabčou jsme dneska byla na naší první přehlídce Design bloku 2012, kterou byla HUGO BOSS a musím říčt, že kdo nedorazil, přišel o hodně. Byla to jedna z nejlepších přehlídek, za poslední rok. Skvělá kolekce doplněná adeqátní hudbou, dobrou společností a skvělým vyplněním před přehlídkou. Samozřejmě, když jsme šly na přehlídku tak byl ten největší slejvák a po 40ti minutách, co jsme se schovávali v podchodem jsme se odhodlaly ke kostelu. Jednou raritou je, že designblok je tento rok rozvržen tak, že většina módních přehlídek probíhá v Kostele, kde byla skvělá akustika a atmsoféra. Jako předprogram byla vlasová úprava od Tony&Guy a také testování rtěnek Armani. Už tedˇse teším na další přehlídku Kláry Nademlýnské a hlavně na Gala večer v neděli. Také doufám, že se jeětě dostaneme na exhibici v Husově ulici, protože to málo co jsem zatím viděla vypadá moc lákavě.
Ke kolekci HUGO BOSS, tak nejvíc mě oslovilo pánské oblečení a tak by to asi i s touto značkou mělo být. Byla to různorodost od kožených bund a streetwear outfitů, sksrz typycky zimní oblečení, takže péřové bundy, vysoké béžové boty a vlněné šály až po klasické obleky. Vše bylo v  barvách černé, šedivé a hnědo-pískové, ale také petrolejové, které tak akorát odráží roční období na které byla tato kolekce navrhnuta. Největší novinka v dámské kolekci byli zářivé fialové barvy. Byl to takový přijemný highlight celé kolekce, kde buď neonová sáčka nebo plizované šaty a klouboučky vypadali obzvlášť lákavě. Z celé přehlídky jsem si samozřejmě nejvíc zamilovala dlouhé plesové šaty, které měli akorát takovou sukýnku, kterou hledám na ples. Bohatou, ale přes to splývavou podél boků a hlavně při chůzi šaty vypadjí elegatně. Béžové sáčko se mi také líbilo, jenom bych příště ocenila i trochu ukázky více streatwearové módy i na mole a ne jenom v obchodech.


2 komentáře:

  1. musel to být skvělý zážitek, podle fotek to vypadá úchvatně, děkuji za ukázku:). http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...